Yritys

Comreal on toimitilojen ja liiketilojen vuokraus-, myynti- ja arviointipalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tarjottavat palvelut käsittävät toimisto-, varasto-, liike- ja tuotantotilojen myynti- ja vuokrausvälityksen sekä kiinteistökehitys- ja kiinteistön arviointi.

Suurimpia toimeksiantajiamme ovat isot liiketeollisten kiinteistöjen ja toimitilojen omistajat, kuten pankit, vakuutusyhtiöt, eläkevakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt sekä muut kiinteistöjä tai toimitiloja omistavat yritykset koko Suomen alueella. Tämän lisäksi tarjoamme kiinteistöihin ja toimitiloihin liittyviä palveluita myös julkishallinnolle ja kaiken kokoisille kiinteistöjä omistaville tai niiden hankkimista suunnitteleville yrityksille ja yksityishenkilöille.

Comreal yhteistyökumppaneineen pystyy tarjoamaan kattavat kiinteistöalan asiantuntijapalvelut sekä laajan markkinatuntemuksen nykyisille ja tuleville asiakkailleen. Sivuillamme olevan hakutoiminnon kautta voit helposti hakea sopivat vapaat toimitilat.

Toimitilahaku

Tarkennettu haku
/home/hornet/public_html/sites/all/themes/comreal/page.tpl.php:84:string '<div id="block-block-9" class="clear-block block block-block">


  <div class="content"><p><span style="font-size: x-small;">* Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liitymästä 8,28 snt/puhelu + 7,00 snt/min </span><br /><span style="font-size: x-small;">&nbsp; Soitettaessa matkaviestinverkon liitymästä 8,28 snt/puhelu + 17 snt/min </span></p>
</div>
</div>
<div id="block-block-11" class="clear-block block block-block">


  <div class="content"><!-- Google Code for Uudelleenmarkkinointitunniste -->
<scrip'... (length=1357)